Om mig

Personen

I en lille by uden for Århus startede det med at ... osv. osv. ZzzZzZz .. nej det gider vi da ikke at høre på vel? Mit navn er Peter Hansen og jeg er årgang 74' som , og er oprindeligt fra "smilets" og det GODE øl's by Århus. (Ja, Ceres laver sgu nogle gode bajere -især Royal) men tilflyttet Horsens i foråret 1997 for at starte på mit første arbejde.

Uddannelse/Arbejde

Dimmiterede fra Århus Købmandsskole i 1996 som datamatiker og startede på mit første arbejde på Ingeniørhøjskolen i Horsens (nu Vitus Beering) som web og systemadministrator hvor jeg blandt andet stod for driften af web-server samt drift og vedligeholdelse af maskiner og netværk. I foråret 1999 skiftede jeg så arbejde, og var frem til 2015 ansat hos Stofa i deres Network Operatoion Center (NOC). Nye vinde bl├Žste og jeg er nu ansat som systemadministrator/it-tekniker hos Øterhåbskolen i Horsens. som altid er fyldt med nye udfordringer, arbejdsopgaver og projekter. EDB er bare lige sagen (altså når det virker :).

Fritiden

I min sparsomme fritid får tager jeg mig blandt andet tid til at hjælpe til i FDF (2.kreds) og efter at have købt hus, ja så er der nok at tage sig til. Hvis ikke jeg laver noget af dette, finder du mig nok igang med at pille med et eller andet computer stads. Ellers kan jeg godt lide en god bog. Det bliver mest faglitteratur der ryger igennem hænderne på mig, men nu og da kan jeg fristes til at læse skønlitteratur. En af de forfattere jeg bla. holder meget af er Erwin Neutsky Wulff, som jeg læser så ofte som jeg får tid til det.

Du er velkommen til at sende mig en E-mail ved at klikke på linket øverst til højre.